AIDA 1*

โ‚ฌ159,-

De AIDA 1* opleiding is vergelijkbaar met een eerste introductie in het freediven. Middels een theoriesessie doe je basiskennis op over belangrijke vaardigheden en begrippen. Vervolgens maak je in het zwembad of een beschut buitenwater kennis met de praktijk van statisch en dynamisch freediven. Je oefent basisvaardigheden om zo op een veilige en comfortabele manier je adem in te houden. Dieptesessies zijn geen onderdeel van de opleiding, hiervoor kun je de AIDA 2* opleiding volgen.

Om deel te kunnen nemen aan de opleiding dien je minimaal 12 jaar oud te zijn. Daarnaast beschik je over voldoende zwemvaardigheden en heb je een goede lichamelijke conditie. Het is niet nodig ervaring te hebben met snorkelen of andere (onder)watersporten.

De opleiding bestaat uit:

  • Een theoriesessie
  • Twee zwembadsessies (of beschut water sessies)

De opleiding is inclusief:

  • Brevettering bij AIDA International
  • Theorie manual
  • DAN verzekering tijdens de opleiding (indien gewenst aub vermelden bij aanmelden)

De opleiding is exclusief:

  • Freedive materialen

Freedive materialen:

Wij zijn dealer van Cressi freedive materialen.ย Ben je op zoek naar freedive materialen en heb je hierbij advies nodig, dan kunnen wij jou daar bij helpen. Daarnaast is het mogelijk om diverse materialen te huren voor de duur van de opleiding.

Vervolg opleiding:

Wanneer je bent geslaagd voor de opleiding kun je doorstromen in de AIDA 2* opleiding.ย Ook wanneer je direct een volledige freedive opleiding wilt volgen, raden wij je aan de AIDA 2* opleiding te volgen.