Skip to content

Meet our freedive instructors

Sink beneath the surface and you Feel Free.

โ€“ LEON EN MARLOES.

Who are we?

Leon Jansen

In, op en onder water; dat is waar ik het liefste mijn tijd doorbreng. Water geeft me rust en de tijd om alleen met mezelf te zijn zonder afleiding van buitenaf. Actief mediteren noem ik het. Jezelf uitnodigen en uitdagen om dieper te gaan zowel mentaal als fysiek. In 2015 ben ik in aanraking gekomen met freediven, en was meteen verkocht. Ik heb mijn instructeurs opleidingen gedaan bij 12-voudig wereldkampioen Carlos Coste voor AIDA, en PADI. Ik heb meegedaan aan verschillende competities, in het zwembad en in de diepte. Mijn equalization instructeurs opleiding heb ik gedaan bij Moving Limits van Federico Mana en Giovanni Bianco wat nu SHARE heet. Ondertussen blijf ik bezig met me te verdiepen in alle aspecten die bij het freediven komen kijken.

Marloes Kronenburg

Als klein meisje was ik al gek op water en met name onder water zijn. In het water kon je me dan ook vaak vinden. Ik was al bekend met persluchtduiken toen ik in 2018 het freediven ontdekte. Ik was meteen verkocht! Ik heb me laten opleiden tot PADI en AIDA instructeur door 12-voudig wereldkampioen Carlos Coste en train zelf, naast het lesgeven ook regelmatig. Ik doe daarnaast aan competities mee en heb in 2019 een nationaal record behaald in de discipline DYNB. Naast freedive instructeur ben ik ook psycholoog. Freediven is een mentale sport, dus mijn kennis als psycholoog kan ik optimaal inzetten tijdens het lesgeven. Daarnaast integreer ik yoga en mindfulness in onze freedive opleidingen om onze studenten een zo'n compleet mogelijk pakket van kennis en vaardigheden mee te geven.

Hugo Lampe

Mijn passie en werk heb ik kunnen combineren met freediving, ik ben dus vaak onderwater te vinden ergens in de wereld; van Bonaire tot Vinkeveen, aangezien ik ook geloof in koud water therapie van Wim Hof. De rust en kalmte die ik onderwater ervaar, zorgt voor een lichamelijke en geestelijke reset voor de rest van de dag. Ook ik ben opgeleid door 12-voudig wereld kampioen Carlos Coste en help Marloes en Leon graag met het geven van master en instructeur opleidingen voor zowel PADI als AIDA. Let's get high on your own supply.

Back To Top